Google

Khamis, 22 Mei 2008

Penerbitan Majalah Berbentuk Digital

Salam Hormat kepada semua pengunjung budiman. Kini smartpara.com akan mulai menerbitkan majalah DIGITAL yang diadaptasikan dari majalah-majalah keluaran Tentera Darat Malaysia seperti BTDM dan akhbar-akhbar tempatan mahupun antarabangsa yang berkaitan dengan ketenteraan khasnya 10 Briged Para. Buat permulaan smartpara.com telah menerbitkan sebuah majalah mengenai 9 RAMD Para (dipetik dari Majalah BTDM) yang telah diubahsuai kepada bentuk DIGITAL dan boleh dimuat turut (download) dari link yang telah disediakan. Untuk masa hadapan, semua majalah-majalah DIGITAL yang diterbitkan akan diletakkan (link) di ruangan PAUTAN KHAS. Semoga usaha ini akan dapat memberi manfaat kepada semua pengunjung setia weblog ini dan dimanfaatkan sebagai bahan rujukan di masa-masa akan datang. Untuk download dan membaca majalah sila klik gambar majalah di bawah. Terima kasih.... smartpara.com



7 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Ok kalau dapat buat buku macam ni.... mana dapat program ni boleh dapat percuma ke.... kalau nak tolong ajarbuat buku ni boleh tak.
OK best

Tanpa Nama berkata...

best nya .... bole buat koleksi ... bila nak terbitkan yang lain pulak... saya cadangkan agar link tahukah anda tu dibuatkan buku digital...supaya boleh disimpan sebagai.......MUNGKIN BUAT SEJARAH ATAU BAHAN RUJUKAN.
Selamat MAJU JAYA.......PARA PARA PARA

idrus.ilias berkata...

nak tanya, kenapa buku digital 9 RAMD Para, tak boleh dibuka... atau ianya dah ditutup... sebelum ni memang saya dah dengar dan cuba cari tapi baru hari ni jumpa... tapi sayang tak boleh nak download lak... kenapa?

Tanpa Nama berkata...

Jangan suka sebuat ayat "SUBJECT MATEL ASPECT" tapi kita sendiri tak dapat nak buat dan tunaikan kata-kata apa yang kita sering katakan....Kalau kita bagi kerja kat orang kita kata nak cepat, tapi bila orang bagi kerja kat kita, kita bagi jawapan tunggu dulu... dulu .. 2 sampai bila

jamal, Ali B Komp/ Plt Tinjau berkata...

kepada pelopor platun tinjau dan kompeni bantuan 9 md contack saya jamal no tel 0149001920. Para dihati selamanya.

Jamal B Komp/Plt Tinjau berkata...

Kepada pelopor plt tinjau,1988, Lan Jawa, Faizal Mat Perang, Johanas, Che Ka, Isa indon, Isa, Parut dan yg lain2 serta skot 1070

Jamal Ali Platun Tinjau berkata...

Kepada Ilias idrus takkan tak kenal kot skot dulu duduk sepejabat d kompeni bantuan, mcmana dah pencen balik pahang ke?